welkoop raalte reikt prijzen uit op tuinexpo

De tuinexpo 2011, die vorige week in Manege de Luttenberg is gehouden, was een groot succes. Bezoekers konden tuinen bewonderen, maar er werden ook diverse demonstraties en workshops gehouden.

Bij de stand van Welkoop Raalte waren leuke prijsvragen voor jong en oud. Voor kinderen was er de vraag: ‘Hoeveel dieren zijn er totaal in onze stand aanwezig?’ Het juiste antwoord is: ‘zes dieren’. Winnares Jiska Meulman heeft door dat antwoord te geven een step gewonnen.

De andere vraag was: ‘Hoeveel liter potgrond zit er in onze vierkante meter tuin?’ Het antwoord is: ‘140 liter’. Honderden mensen beantwoorden deze vraag, maar slechts drie deelnemers gaven het juiste antwoord. De gelukkig winnaar is dhr. Rientjes. Hij heeft een waardebon ter waarde van 50 euro van Welkoop Raalte gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.