wedstrijd van de week wijhe 92 schalkhaar

Jawel hoor, daar is-tie weer! Een kakelverse Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. En wat voor één! Uit de Tweede Klasse J presenteren wij u de clash tussen Wijhe ’92 en Schalkhaar. Niet alleen een regionale klapper, welnee, ook op de ranglijst zijn beide teams in een pittige strijd met elkaar verwikkeld.

Wijhe, aanstaande zondag de thuisploeg, staat op de zevende plaats van de ranglijst. Schalkhaar staat negende. Verschil in punten tussen de twee? Slechts drie. En in de vorige wedstrijd won Schalkhaar met 2-0. Als de bezoekers dat kunstje aanstaande zondag nog eens flikken, dan komen beide teams op een gelijk puntenaantal op de ranglijst. En dat Schalkhaar in goede doen is, dat bewees de ploeg afgelopen zondag.

Tegen koploper AGOVV werd genoeg weerstand geboden om een gelijkspel in de wacht te slepen. Lange tijd leek het erop dat de Apeldoornse bezoekers met een magere 0-1 overwinning naar huis zouden gaan, maar als een duveltje uit een doosje was daar Vincent Vloedgraven die de thuisploeg op gelijke hoogte bracht. En dat minder dan tien minuten voor tijd.

Wijhe ’92 deed zondag ook goede zaken. Directe concurrent Columbia werd met 1-2 aan de kant gezet. Hierdoor stegen de Wijhenaren een plekje op de ranglijst. Een plekje dat ze zondag weliswaar weer in kunnen leveren. Maar het kan ook andersom: Bij winst kan Wijhe stiekem omhoog blijven kijken.

iconWijhe ‘92Schalkhaaricon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! En voorspellen dat een ploeg in een oranje tenue wint telt ook niet. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 20 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.