wedstrijd van de week heino heeten

Woensdagmiddag, inmiddels vaste prik. Een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Zondag speelt groen-wit tegen groen-wit. VV Heino tegen SV Heeten. De koploper van de Derde Klasse B versus de nummer acht.

Heino staat eenzaam aan kop in de competitie. Na zestien wedstrijden spelen, hebben de Heinoërs 37 punten. Zeven punten meer dan de nummer 2, Heerde. Waar Heeten vorig jaar nog mee deed om de ereplaatsen, spelen de Heetenaren nu in de middenmoot van de Derde Klasse B.

De vorige ontmoeting tussen de twee teams, op 17 oktober, werd gewonnen door Heino. Maar het wedstrijdbeeld gaf eerder aan dat het een gelijkspel moest worden. Heeten kwam na een klein half uur spelen op achterstand, omdat Jesper Schokker voor de 0-1 tekende. Echter, tien minuten na rust zorgde Bas Aarnink voor de gelijkmaker, waarna Rob Grondhuis een kwartier voor tijd voor de 2-1 zorgde.

Maar lang mocht Heeten niet genieten van de voorsprong. Ronald Mulder scoorde drie minuten na Grondhuis de 2-2. En even later moest Heeten in mineur het veld af, omdat Rik Keijer drie minuten voor tijd zorgde voor de 2-3.

Maar hoe loopt het aanstaande zondag? Geniet Heino veel thuisvoordeel, of heeft Heeten lak aan het kunstgras van Sportpark de Kampen? Afgelopen zondag speelde Heeten gelijk tegen de nummer 4 van de competitie, SV Zwolle. Heino won 4-1 van de Gazelle en lijkt in goeden doen….

iconHeinoHeetenicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 27 maart 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.