wedstrijd van de week 2 heerde heino

De tweede Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is er eentje van formaat. Wat heet: De nummers 1 en 2 van de Derde Klasse B staan tegenover elkaar zondag. Heino gaat zondag op visite in Heerde en kan daar hele goede zaken door te winnen. Heerde kan de strijd om het kampioenschap echter weer openbreken door van Heino te winnen.

Heino staat momenteel negen punten los van de nummer twee. Na 17 wedstrijden hebben de Heinoërs 40 punten. Heerde volgt, met 31 punten uit 17 wedstrijden. Als Heino zondag wint, kan Heerde hoogstens nog op gelijke hoogte komen, qua puntenaantal dan. Het verschil tussen de twee zou dan 12 punten worden en met nog vier wedstrijden te gaan hoeft Heino dan nog maar één keer te winnen. Winnen en niet gelijk spelen? Ja winnen ja, want De Gazelle loert stiekem ook nog mee. De Gazelle kan nog over Heino heen, maar dan moet Heino vanaf nu alles verliezen en de Gazelle alles winnen. Maar goed niet genoemd is vergeten, dus hierbij genoemd.

Hoe Heino het doet? Ja, ach… Ze draaien prima daar op De Hoge Kampen. Heino wist in de voorgaande 17 wedstrijden van dit seizoen 4 keer niet te winnen. De club speelde één keer gelijk en verloor drie keer. Afgelopen zondag won Heino (nipt) van Heeten.

Heerde lijkt niet in topvorm. Afgelopen weekend speelde de club doelpuntloos gelijk tegen de nummer laatst van de competitie, ZVV. Hoewel, niet in topvorm. In het weekend van 20 maart tekenden beide teams voor een 4-1 overwinning. Heino versloeg de Gazelle, Heerde klopte Robur et Velocitas.

Maar of Heerde wel echt wil winnen aanstaande zondag? Dat is de vraag. Op Twitter meldde een Heerdespeler zojuist ‘dat een puntje genoeg is’. Met die insteek word je natuurlijk nooit kampioen.

iconHeerdeHeinoicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 3 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.