wedstrijd van de week 1 sdol wesepe

Het is zondag een cruciale voetbaldag. De voetbalcompetities naderen hun einde, de ontknoping komt in zicht. SDOL en Wesepe ontmoeten elkaar zondag op Sportpark de Achterberg. SDOL moet winnen, heeft geen keus, moet gewoon. Als de Luttenbergers zondag verliezen, lijkt degradatie uit de Vijfde Klasse H onontkoombaar.

Daarom: De eerste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het duel tussen SDOL en SC Wesepe.

SDOL heeft het dit jaar, na de promotie uit de Zesde Klasse, loodzwaar in de Vijfde Klasse. De Luttenbergers staan onderaan de ranglijst met 13 punten uit 17 wedstrijden. Wesepe staat vijf punten en drie plaatsen boven SDOL.

Wesepe kan lijfsbehoud in de Vijfde Klasse praktisch veiligstellen door te winnen van SDOL. Maar, SDOL draait de belangrijke wedstrijden een goede reeks. Afgelopen zondag verloor SDOL weliswaar, maar de duels in de afgelopen weken tegen de directe concurrenten Deventer en Lettele werden allebei gewonnen. Als de Luttenbergers zondag ditzelfde kunstje tegen Wesepe flikken, dan kan de competitie misschien toch nog tot een redelijk eind gebracht worden.

Sterker nog: Wesepe en SDOL kunnen in de onderlinge duels nog bepalen wie er als bovenste van de twee eindigt. De teams treffen elkaar in de komende vijf competitierondes namelijk nog twee keer, en met een verschil van vijf punten, kan SDOL dus nog over Wesepe heen. Daarvoor moet er natuurlijk wel twee keer gewonnen worden.

iconSDOLWesepeicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 3 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.