Home / archiefcentraal / vreugdewippers winnen optocht wijhe

vreugdewippers winnen optocht wijhe

De Vreugdewippers uit Boskamp hebben zaterdagmiddag de eerste prijs gewonnen van de carnavalsoptocht in Wijhe De carnavalsvereniging won in de categorie ‘Wagens’ met het thema Oud Hollands (wagen 18) De Sloepzoepers werden tweede met het Wilde Westen thema (wagen 39)

Bij de grote groepen won VOB Broekland met het thema VOB zoekt vrouw (nummer 10) De dames van de Diekschoevers werden tweede met 5 sterren lopend biffet (nummer 42) De Wayerische Sieber mocht de eerste prijs voor kleine groepen in ontvangst nemen met hun Village People-act (nummer 37) Tweede werden de zusjes Koekoek als Wecicle girls (nummer47)

De volledige uitslag van de carnavalsoptocht in Wijhe kun je op wwwdiekschoeversnl vinden

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.