volleybaldames bevers 1 winnen in drenthe

De dames 1 van Volleybalvereniging de Bevers hebben afgelopen zaterdag gewonnen van het Drentsche SSS. In alle vier de sets wisten de dames uit Lemelerveld de winst te behalen.

De wedstrijd begon om 15.15 uur en is één van de laatste wedstrijden van het seizoen. Een paar weken geleden waren de dames 1 uit Emmercompascuum te gast op de thuisbasis van de Bevers en toen wonnen de Lemelervelders met 3-1.

Vanwege de vele blessures bij de Bevers begon de wedstrijd met meer man aan de kant dan in het veld. Desondanks wisten de Bevers al snel op voorsprong te komen. Vooral de eerste twee sets werd de voorsprong met een goede servicedruk en verdediging makkelijk behouden.

De derde en vierde set gaven de Drentsche dames zich minder gauw gewonnen. Ze haalden veel ballen van de vloer en maakten weinig fouten. Zo gingen in beide sets de stand in het begin gelijk op. Al met al werden alle vier de sets gewonnen door de gasten. De setstanden werden 16-25, 10-25, 17-25 en 19-25.

Aankomende zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op de planning voor de Bevers 1. Er wordt dan om 19.00 uur tegen naaste concurrent Dalen gestreden om de achtste plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.