volgende tweeps beloond door laurels

Nieuwe en oude volgers van Laurel’s Twitteraccount (@laurelsraalte)worden een paar keer per jaar beloond met een dinerbon. Kieftenbeld heeft al zijn volgers een nummer gegeven en maandagavond vroeg hij één van zijn volgers om een drie getallen te kiezen. Deze drie getallen kwamen overeen met drie volgers. Deze drie volgers wonnen elk een dinerbon ter waarde van 15 euro. Bij deze trekking wonnen @MPerton @Josspoolder en @MissDiane28.

Het Twitter-avontuur houdt overigens niet op bij een verloting. “Ook kunnen mensen die ideeën hebben voor een nieuwe maandpannenkoek dit kenbaar maken via Twitter,” aldus Kieftenbeld. “Wanneer deze pannenkoek op de kaart komt, mogen ze de pannenkoek komen voorproeven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.