Home / archiefcentraal / vijf medailles voor rgv kwiek op nk

vijf medailles voor rgv kwiek op nk

In niveau 4 was er goud voor Ilse Schutte. Binnen niveau twee won Elise Elshof goud en Shirley Holterman zilver. Wijanne Regeling werd nipt vierde. De meisjes in niveau 1 konden zicht deze middag kwalificeren voor het WK rhönradturnen. Helaas werd er geen prijs in de wacht gesleepd door Myrthe Lokate. Dit lukte ook Eline te Wierik niet bij de dames in niveau 1.

De medailles werden overigens uitgereikt door een oude bekende voor vele Raaltenaren. Voormalig wethouder Jean Paul Gebben, tegenwoordig burgemeester van Renkum hing de ereprijzen om de nek van de dames.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.