vijf feestlocaties tijdens raalter carnaval

Op maar liefst vijf locaties in Raalte zullen diverse carnavalsgroepen op zaterdag 5 maart live optreden. Café Laurel’s, Café Murphy’s, Grand Café Neuf, café De Gouverneur en de Leeren Lampe openen hun deuren voor het carnavalspubliek tijdens het ‘Kielenbal’.

De dweilcommissie heeft samen met de groepen Éem Veurlangs, Roalter Wille, Trio Slecht Geslapen, het Deurslenters Duo, 85 dB en de Weekend Stappers een avondvullend programma opgezet. Het Kielenbal begint om 21.00 uur en de optredens vinden plaats tussen 22.00 en 0.00 uur.

Het is de bedoeling dat de zes groepen het nummer zingen dat ze tijdens het Katerspektakel ook hebben voorgedragen. DJ Jurgen en zanger Johan Bril zijn de hele avond te vinden bij Café Laurel’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.