Home / archiefcentraal / videogroep olst wijhe filmt ijsselproms

videogroep olst wijhe filmt ijsselproms

De leden van videogroep Olst-Wijhe trokken er afgelopen zondag op uit om voorbereidingen te treffen voor de videoregistratie van de IJsselproms. In het Holstohus begon om 13.30 uur de pre-generale repetitie.

De videogroep Olst-Wijhe bestaat sinds 2000 en heeft acht actieve leden. Recente films die zij gemaakt hebben zijn ‘Een nieuw hart voor Olst’ en ‘Mooi Olst-Wijhe’. Op dit moment werkt de videogroep aan een film over het centrumplan in Wijhe, een film over de komst van het infocentrum bij Den Nul en aan de registratie van IJsselproms.

De videogroep Olst-Wijhe krijgt hierbij ondersteuning van Paul Tijhuis. Paul heeft zich gespecialiseerd in het maken van professionele meercamera-registraties. De camerabeelden van IJsselproms gaat hij live op locatie schakelen met de regiewagen.

De registratie zal later worden bewerkt tot een complete dvd productie. Bestellingen kunnen gedaan worden via info@ijsselproms.nl. De IJsselproms vindt plaats op zaterdag 2 april in sporthal De Hooiberg in Olst. Kaarten kosten 15 euro. De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.