Home / archiefcentraal / vernieuwingsgolf door seine wonen

vernieuwingsgolf door seine wonen

Seine Wonen is bezig met een verbouwing om een hoek met moderne, strakke meubelen mogelijk te maken en de relaxstudio uit te breiden. De werkzaamheden vallen samen met de presentatie van de nieuwe huisstijl.

Een nieuwe huisstijl betekent in dit geval vooral een nieuw logo, maar ook een nieuwe manier van adverteren. “Als je pretendeert mee te gaan met de tijd, dan moet je ook kritisch naar je eigen uitstraling kijken”, vertellen eigenaren Jacques en Lilian Seine. “We kwamen tot de conclusie dat de uitstraling van Seine Wonen wel een impuls kon gebruiken. Ons nieuwe logo is fris en eigentijds zonder uit het oog te verliezen waar we onze wortels hebben liggen.”

De nieuwe moderne hoek (een complete afdeling van Enzo Baresi) biedt voldoende mogelijkheden om je te oriënteren op strakke meubelen. “Strak en modern design, met flair en heel betaalbaar”, geven Jacques en Lilian aan. “En het mooie is dat de keuzemogelijkheid behoorlijk is vergroot. Zo kun je bij een aantal banken bijvoorbeeld kiezen uit verschillende armleuningen, of je leer of stof wilt en ze zijn leverbaar in vele verschillende kleuren. Het past in onze visie om de klant zoveel mogelijk ideeën aan te reiken voor de inrichting van de woning.”

De studio met relaxfauteuils, ‘Thuis Comfort’, die momenteel wordt uitgebreid, biedt relaxfauteuils op maat, zowel in stof als in leer. Ze zijn handmatig of elektrisch verstelbaar en zijn verkrijgbaar met of zonder opstahulp. Als je nu een relaxfauteuil koopt, krijg je vijf jaar garantie en gratis onderhoudsmiddelen voor een periode van vijf jaar. Seine Wonen presenteert op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart een open huis.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.