Home / archiefcentraal / verkiezingsavond live te volgen via internet

verkiezingsavond live te volgen via internet

De uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen in Overijssel zijn woensdagavond live te volgen via de site www.jijenoverijssel.nl . Tijdens deze verkiezingsavond wordt een avondvullende uitzending verzorgd. Naast de uitslagen kun je luisteren naar reacties van lijsttrekkers, worden deskundigen aan het woord gelaten en kun je meechatten.

De verwachting is dat de eerste uitslagen rond 22.00 uur binnenkomen. De eerste totaaluitslag wordt rond 23.45 uur verwacht. De uitzending via jijenoverijssel.nl begint om 20.30 uur en duurt tot middernacht.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.