vechtgenotenrit op zijspanmotor voor kinderen

De (zijspan)motortoertocht start bij het Vechtgenotenhuis en voert de kinderen via mooie route naar het motormuseum van Max Middelbosch in Raalte. Na deze tussenstop voert de terugrit de zijspanmotoren via het centrum van Ommen terug naar het Vechtgenotenhuis. Bij het Vechtgenotenhuis worden diverse zaken georganiseerd als nevenprogramma. Zeker zijn optredens van Magic John, diverse traildemonstraties en een motorshow door Parijs-Dakar coureur Frans Verhoeven.

De verdere invulling van het nevenprogramma vindt de komende maanden plaats. Aan het einde van de dag worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken en dergelijke. Iedereen is van harte welkom dit nevenprogramma bij te wonen en om zo kennis te maken met het Vechtgenotenhuis en de Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis!

Inmiddels zijn er tweeëntwintig kinderen aangemeld om deel te nemen aan de Vechtgenotenrit, maar er is plaatst voor ruim vijftig kinderen. Dus kent u kinderen die in aanmerking komen? Stuur daartoe een mail naar robertflorijn@kpnmail.nl en het door u voorgedragen kind ontvangt per mail bericht. Het Vechtgenotenhuis rekent op uw support.

In Ommen en omstreken is het Vechtgenotenhuis, het inloophuis voor kankerpatiënten, inmiddels een begrip. De Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis in Ommen spant zich bij voortduring in om het Vechtgenotenhuis en de organisatie er omheen behulpzaam te zijn.

Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis zitten ook ondernemers en zo is een samenwerking met VNO-NCW Noordoost Overijssel rondom de Vechtgenotenrit tot stand gekomen. VNO-NCW Noordoost Overijssel en de onderliggende industriële kringen in het Vechtdal en de gemeente Twenterand willen hiermee hun structurele bijdrage leveren aan het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.