Home / archiefcentraal / valpartijen nekken dienand broekhuis

valpartijen nekken dienand broekhuis

Twee valpartijen en een matige start hebben ATB’er Dienand Broekhuis zondag een top tien-notering gekost. De renner kon zich in het Brabantse Berlicum van deze tegenslagen niet meer herstellen om mee te doen voor de ereplaatsen deze wedstrijd.

Nick van den Heuvel, net als Broekhuis uitkomend voor ATB Team Lemelerveld, had mee succes. Hij eindigde in de amateurklasse op een keurige zesde stek, teamgenoot Jeroen Wessel kwam als 31e over de finish.

Bij de Dames was het Lyan Rensen die names ATB Team Lemelerveld aan het vertrek stond. Er stond een sterk deelnemersveld. Haar start was niet optimaal; ze zakte veel plaatsen terug. Na eenmaal het goede ritme gevonden te hebben kon ook zij een inhaalrace beginnen. Deze eindigde op plaatst 14.

De afsluitende wedstrijd van de dag was die voor de Elite Heren. Tussen vele Nationale toppers en enkele buitenlanders gingen Jordy Luisman en Mark van der Heijden van start. Beide heren kwamen kort na het vertrek gezamenlijk in de tweede groep te rijden. Gedurende de wedstrijd vielen de groepjes wat uiteen. Jordy reed samen met onder meer oud Olympisch kampioen Bart Brentjens naar de eindstreep en finishte als 9e. Mark kwam kort hierna als 13e over de finish.

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.