uitdagingstoernooi bij bowlingclub heino

Bowlingclub Heino (BCH) houdt op drie achtervolgende maandagavonden in april haar uitdagingstoernooi. Het toernooi van vorig jaar krijgt dus zijn vervolg. De bowlingavonden zijn op 4, 11 en 18 april.

De eerste twee toernooi-avonden bestaan uit voorrondes, de laatst avond is de finaleavond. Op de finaleavond treffen de hoogste scorende teams uit de voorrondes elkaar, om uit te maken wie de ‘uitdagingscup 2011’ mee naar huis mag nemen. Het winnende team wint een diner bij zalencentrum Oortwijn in Heino.

Groepen van 3 personen uit verenigingen , vriendengroepen of welke andere samenstelling dan ook kunnen zich tot 21 maart opgeven voor gratis deelname. Opgeven kan bij bij Greet Polstra (ppolstra@hetnet.nl) of bij Frans Stappenbelt (frans@stappie.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.