top van noordoost in manege bartels

Manege Bartels in Mariënheem werd dit weekend overspoeld door toppers uit heel Noordoost Nederland. Dit weekend waren er namelijk dressuurwedstrijden in alle klassen. Bezoekers konden genieten van keurige paarden met perfect uitgerust ruiters en amazones.

Daniëlle Lubbers van de Marsruiters won in de B-klasse, maar moest haar plek delen met Carolien Maat van Hce Ruiters. In de Klasse L1 was Iris van Bruggen de sterkste, Malou Hoefman won in de klasse L2 en M1. In de klasse M1 moest zij haar eerste plek delen met Helen Sassen.

Jan Harm Kiekamp werd eerste in de klasse M2, Chantal Rauws won in de Z1. De Klasse Z2 was een prooi voor Carolien Reverdink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.