ton strien draagt sleutel over aan prins ballie

In het Holstohus in Olst heeft burgemeester Ton Strien vrijdagavond de traditionele sleuteloverdracht vervult door de sleutel aan prins Ballie van de carnavalsvereniging de Lesselzotten te overhandigen. Hiermee is het startsein gegeven voor vier dagen volop feest in het Heuidorp, zoals Olst tijdens de carnaval heet. Het feest gaat vrijdagavond tot de late uurtjes door in de residentie van de vereniging tijdens de AprèsKey Party.

Zaterdagochtend om 10.00 doet de vereniging eerst de optocht in Boskamp aan en om 15.00 uur volgt de grote carnavalsoptocht in Olst. Aansluitend volgt in residentie Heuiberg de After optocht party met de uitreiking van de prijzen. Zanger Japie komt daar ook nog even een nummertje doen.

Zondag begint om 21.00 uur de Zalige-Zondagavond-Iessel-Party die in het teken staat van Tirol. Maandag 7 maart kun je in de residentie terecht voor het Rozen-Maandag-Iessel-Bal. Nadat dinsdag gezamenlijk de residentie een schoonmaakbeurt krijgt, brengen de Iesselzotten nog een bezoek aan Wijhe. Woensdag eindigt het carnavalsfeest in Olst met het haringhappen in de residentie. Om 23.11 uur zit het feest d’r op en gaan de Iesselzotten opzoek naar hun bed. Meer informatie op staging2.iesselzotten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.