tirol en fluoriserend nog steeds in trek

Ter ere van het 33-ste seizoen van de carnavalswinkel krijgt elke klant met een kassabon of ordernummer waar het getal 33 in voorkomt, een kleine attentie, een ‘nasenpfeife’, oftewel een speciaal neusfluitje. Deze actie geldt zowel voor de winkelbezoekers als voor de bezoekers van de webshop.

“We hebben gelukkig over belangstelling niks te klagen”, vertelt Vera. “De winkel wordt zeer goed bezocht en klanten van heinde en verre weten de weg naar Raalte te vinden. Dat is mede te danken aan de webshop. TNT is elke dag druk met al onze pakketjes te bezorgen in Nederland en België. Alle online bestellingen voor levering vrijdag 4 maart worden nog massaal verzonden.”

Woensdag 2 en donderdag 3 maart zijn er extra koopavonden in de winkel. Ook de hele vrijdag en zaterdag is de winkel nog geopend. De carnavalswinkel is gevestigd aan de Brugstraat 2 in Raalte. Meer informatie op staging2.carnavalswinkel-online.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.