Home / archiefcentraal / tienjarige ki service salland doneert koe

tienjarige ki service salland doneert koe

Ter gelegenheid van het jubileum heeft KI Service Salland een koe gedoneerd aan de Stichting Heifer Nederland. Ria Fokker van Heifer nam de koe symbolisch in ontvangst. Het bedrijf stelt 750 euro beschikbaar aan de stichting, die met dat geld een boerengezin in Zimbabwe een koe en de daarbij behorende trainingen kan geven. Voor het Zimbabwaanse bedrijf biedt de koe niet alleen een verbetering van de voeding, maar ook het startkapitaal voor een bedrijfje dat zij zelf opbouwen. Een eerste nakomeling van de koe wordt doorgegeven aan en volgende familie, waardoor uiteindelijk meerder families hier profijt van hebben.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.