tienjarige ki service salland doneert koe

Ter gelegenheid van het jubileum heeft KI Service Salland een koe gedoneerd aan de Stichting Heifer Nederland. Ria Fokker van Heifer nam de koe symbolisch in ontvangst. Het bedrijf stelt 750 euro beschikbaar aan de stichting, die met dat geld een boerengezin in Zimbabwe een koe en de daarbij behorende trainingen kan geven. Voor het Zimbabwaanse bedrijf biedt de koe niet alleen een verbetering van de voeding, maar ook het startkapitaal voor een bedrijfje dat zij zelf opbouwen. Een eerste nakomeling van de koe wordt doorgegeven aan en volgende familie, waardoor uiteindelijk meerder families hier profijt van hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.