testweekend voor atbers en wielrenners

KokkieBikes uit Lemelerveld presenteert op zaterdag 26 en zondag 27 maart een speciaal testweekend voor mountainbikers en wielrenners. Dat gebeurt op en rond de heuvels van de Lemelerberg. De deelnemers kunnen gratis fietsen uitproberen van de gerenommeerde merken Cannondale en Cube.

Op de parkeerplaats bij theehuis ‘De Lemelerberg’ staan maar liefst 31 nieuwe modellen mountainbikes en racefietsen klaar. De mountainbikes kunnen uitgebreid aan de tand worden gevoeld op het uitdagende MTB-parcours op de Lemelerberg. De vele glooiende wegen op de Sallandse Heuvelrug vormen een prachtig testgebied voor de nieuwste racefietsen. De (sub)topmodellen van Cannondale en Cube mountainbikes en racefietsen zijn in vrijwel alle courante maten als testfiets beschikbaar.

De beide testdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur. Elke testfiets kan maximaal 1 uur per deelnemer worden getest. Deelnemers dienen tien minuten voor de test aanwezig te zijn in verband met een correcte afstelling. Ze dienen een geldig identiteitsbewijs en een helm mee te nemen. Daarnaast vraagt Kokkie Bikes ook om de zadelhoogtegegevens. Deelname Geïnteresseerden kunnen kosteloos deelnemen door zich in te schrijven bij KokkieBikes, Kerkstraat 31a in Lemelerveld, tel: 0572-373773, e-mail: info@kokkiebikes.nl of internet: staging2.kokkiebikes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.