terlouw niet in staten wel actief voor d66

“Vanaf januari wisten we dat we hooguit twee en met een beetje geluk drie zetels zouden kunnen behalen, en ja, ik stond op plaats vier. Er hebben uiteindelijk 1031 mensen op mij als persoon gekozen en dat gegeven vertrouwen voelt goed,” aldus Terlouw. “Voor D66 Overijssel ben ik nu formeel de eerste vervanger voor de Provinciale Staten en ik ben tevens nog steeds formeel eerste vervanger voor D66 Raalte voor de Gemeenteraad van Raalte. Dit is op zichzelf een unieke positie. Donderdagavond ben ik door de nieuwe D66 Statenleden met klem gevraagd om als steunfractielid verder te gaan en met hen mee te denken. Dat heb ik geaccepteerd.”

“Consequenties voor mijn huidige bestuursfuncties voor de Stichting Openbare Bibliotheek Raalte en de Stichting Sallands Erfgoed heeft het allemaal (nog) niet en ik ga gewoon op de oude voet verder. Consequenties voor de steunfractie D66 Raalte heeft het overigens wel, want daar stap ik namelijk uit. Alle activiteiten doe ik naast mijn gewone werk en gezinsleven en er zitten grenzen aan beschikbare tijd. Voor zover het kan blijf ik natuurlijk op de achtergrond meedoen bij D66 Raalte daar waar het kan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.