tennisinstuif wijhe trekt 36 talentjes

De Tennisinstuif van ATC Wijhe heeft woensdagmiddag 36 tennistalentjes naar de Wijhese tennisbanen gelokt. De instuif was in het bijzonder gericht op basisschoolleerlingen uit Wijhe en Boerhaar.

Tennistrainer Serwin Rampersad nam de kids onder zijn hoede. Eerst mochten de kinderen gekleurde ballonnen over het net slaan, vervolgens tennisballen gooien en vangen en daarna waar het natuurlijk allemaal om gaat: met een racket de bal over het net slaan.

Alle deelnemers van de tennisinstuif kunnen in april en mei tegen een gereduceerd tarief zes tennislessen krijgen. Aan de reacties van veel kinderen te horen, gaan veel kinderen hier gebruik van maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.