technische keuring voor sleurhutten in heino

Veilig Verkeer Nederland afdeling Raalte houdt op 16 april samen met Auto Service Heino een caravancontrole. Daarnaast kun je ook een caravantraining volgen. Bij de controle wordt ondermeer aandacht geschonken aan de remmen, banden, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook zal een vochtmeting worden gedaan en worden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd. De controle vindt plaats bij Auto Service Heino aan de Weerd 5 in Heino en duurt ongeveer 25 minuten.

Na afloop wordt het controlerapport met je doorgenomen en indien nodig een reparatieadvies gegeven. Na afloop deze controle volgt de caravantraining onder begeleiding van ervaren rij-instructeurs. Hier krijgt u in de praktijk les in het manoeuvreren met een caravan. Hiervoor is een parcours uitgezet op een afgesloten terrein van de IDH.

De kosten voor de keuring en de training zijn 20 euro. Aanmelden kan per e-mail: jja1806@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.