tcr slachtoffer van brutale diefstal

Vorige week zaterdag werd de bus opgehaald door de huurder. De man had de bus netjes een week van tevoren gereserveerd. Bij het ophalen liet hij een kopie van zijn rijbewijs maken, betaalde de borg en zou de bus op maandag terugbrengen. De bus kwam echter niet terug, de huurder bleef weg.

De man is zeer georganiseerd te werk gegaan, want later deze week bleek dat dezelfde truc nog op drie andere plaatsen in Nederland is uitgehaald. Door vermoedelijk dezelfde man, die overal netjes de borg betaalde en een kopie van zijn rijbewijs liet maken. De directie van TCR heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan.

“Ik heb de stille hoop dat de bus weer boven water komt. Maar ook heb ik het idee dat de bus al heel ver weg is. Misschien loopt komt hij ergens bij een grenspost boven water,” aldus Marc Roescher.

De gestolen vrachtbus is een Volkswagen Crafter en draagt het kenteken 02-VHR-7. De bus heeft aan de achterzijde een Hollandia-lift.

Meer foto's