Home / archiefcentraal / sv raalte buigt achterstand om

sv raalte buigt achterstand om

SV Raalte heeft zondagmiddag bewezen dat het over veerkracht beschikt. Bij rust keken de Raaltenaren in de wedstrijd tegen Diepenveen tegen een 2-0 achterstand aan, maar uiteindelijk stapte het team toch als winnaar van het veld.

In de eerste helft had SV Raalte het betere van het spel, maar kwam het toch op achterstand door een mooi afstandschot van Diepenveen. Na een foutje in de Raalter defensie stond het plots 0-2 en dit was ook de ruststand, die geen rechtvaardiging aan het spelbeeld gaf.

Ook in de tweede helft was Raalte beter en kwam het ook terug in de wedstrijd door een benutte penalty van Gerben Wijnhout. Na een mooie aanval werd het een kwartier voor tijd 2-2 en wederom was Wijnhout de doelpuntenmaker. Diepenveen leek weer op voorsprong te komen, ware het niet dat keeper Emiel Tiggelhoven een penalty van de Diepenveners wist te keren. Raalte wist aan de andere kant nog wel een keer het net te vinden. Nick van Tolij zorgde voor opluchting aan Raalter zijde door in de 80e minuut de eindstand aan te tekenen: 3-2.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.