Home / archiefcentraal / superman en mega mindy samen in lampe

superman en mega mindy samen in lampe

Dat Mega Mindy momenteel erg populair is, bleek wel. De uitdossing als de vrouwelijke superheld kwam regelmatig voorbij in Den Vergulden Kater. Niet alleen onder de jonge bezoekers viel de uitdossing ten deel, ook hun moeders kwamen vaak als Mega Mindy voorbij.

Op de dansvloer konden de kids uit hun dak. De band speelde allerlei bekende jeugdnummers zoals de Kabouterdans. Ook de dansmariekes van de Krielen gaven een optreden. En uiteraard kon de jeugdraad van elf niet ontbreken.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.