Home / archiefcentraal / stukken zegge vii misschien toch openbaar

stukken zegge vii misschien toch openbaar

Dit werd geweigerd en omdat hij geen bezwaar maakte tegen dit besluit leek daarmee de kous af.

Een andere Raaltenaar kwam in het vorig jaar met eenzelfde verzoek. Dat wilde de gemeente niet beoordelen, omdat die Raaltenaar, Roelofs, als stroman van De Kort zou fungeren. Niks van waar, volgens De Kort. De rechter deelt zijn mening, waardoor de gemeente de aanvraag tot openbaarmaking alsnog moet toetsen. In eerste instantie lijkt dat een overwinning voor De Kort, maar daar denkt hij zelf anders over.

“Sommigen zien dit als een overwinning op het Raalter gemeentebestuur, maar dat is naar mijn mening niet terecht. Ik zie het als een nederlaag voor de Raalter burgers, omdat ook in deze kwestie duidelijk zichtbaar is dat ons bestuur er geen enkel probleem mee heeft om een simpel en terecht verzoek om openbaarmaking van belangrijke stukken jarenlang te frustreren met allerlei onzinnig juridisch geknoei,” aldus De Kort.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.