Home / archiefcentraal / steffentroffee kent sterke regionale deelname

steffentroffee kent sterke regionale deelname

De vijfde editie van de Steffentroffee kent een sterk deelnemersveld van springruiters uit de regio. De Sint Steffenruiters houden organiseren het springtoernooi op 12 en 13 maart voor de vijfde keer bij Paardensport Centrum Tiebot in Olst.

De Steffentrofee, is een wisseltrofee die elk jaar opnieuw met het springen gewonnen en natuurlijk verdedigd kan worden. Naast de eeuwige roem en een jaar kunnen genieten van de wisseltrofee, zijn er ook geldprijzen en hippische spullen te verdienen. Door het rijden van twee parcoursen in de voorafgaande ronden aan de finale, kunnen de ruiters en amazones zich plaatsen voor deze eindstrijd.

Door het grote aantal deelnemers wordt er zaterdagmorgen al om 08.00 uur gestart door de klasse Beginners die een klassiek parcours rijden, gevolgd door een progressief parcours. In de middag

en in de avond komen de L-combinaties in actie. Zondagmorgen om 09.00 uur komen de deelnemers van de klasse Midden en Zwaar/Zeer-Zwaar voor hun eerste parcours in actie. Ook zij beginnen met een klassiek parcours, gevolgd door een snelheid- en wendbaarheidsparcours.

Om ongeveer 14.00 uur starten op zondagmiddag de 3 grote finale- rubrieken. Met een sterk deelnemersveld uit de regio, gaat de organisatie er vanuit dat zij niet alleen onderling een geweldige sportieve strijd aangaan, maar ook met de springruiters van buiten kring Salland.

De toegang voor deze twee dagen springsport is gratis. Extra informatie over de startende deelnemers kun je terugvinden op www.startlijsten.nl onder de plaatsnaam Raalte en dan klikken op startlijsten.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.