Home / archiefcentraal / stefan dufour wint de wedstrijd van de week

stefan dufour wint de wedstrijd van de week

Stefan Dufour is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Stefan voorspelde met twee anderen de 4-0 overwinning van Rohda op FVC uit Leeuwarden. Schoapie en Paul voorzagen deze dikke overwinning ook, maar bij loting kwam Stefan als winnaar uit de bus.

Rohda had afgelopen zondag welgeteld 8 minuten nodig om de overwinning op de Friezen veilig te stellen. Na ongeveer een uur spelen stond er nog geen doelpunt op het scorebord, maar nog geen tien minuten later waren de Raaltenaren vier doelpunten verder en lag de wedstrijd al in het slot.

Door de overwinning op FVC heeft Rohda zich op de zesde plek van de ranglijst genesteld. En de Raaltenaren kunnen omhoog kijken, want met een wedstrijd minder gespeeld zit er wel wat nog speling in. Als de volgende wedstrijd tegen nummer de 5 van de ranglijst NEC zondag gewonnen wordt, dan stijgt Rohda door naar de vijfde plaats en komt ook plekje vier in zicht. Maar dat… is afwachten, want het spel van Rohda is bij vlagen erg goed, maar laat af en toe ook te wensen over.

Verliezers van deze editie van de wedstrijd van de week, niet getreurd. Woensdag om 12.00 uur komt er een nieuwe wedstrijd van de week online. Dat betekent ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.