stadsfietsen van tactory bij wr bikes

WR Bikes uit Nieuw Heeten presenteert sinds kort als allereerste winkel in Nederland de stadsfietsen van Tactory Bikes. Dit is als aanvulling op het huidige aanbod dat bestaat uit racefietsen en mountainbikes. Petra en Wim Rechterschot zijn trots: “Het zijn mooie en aangenaam geprijsde fietsen. Bovendien vertegenwoordigen ze een mooi verhaal.”

De fietsen van Tactory Bikes worden gemaakt door mensen die een tweede kans krijgen na een periode waarin verslaving en/of psychische problemen het leven flink verstoorden. Tactory is onderdeel van Tactus Verslavingszorg en is gevestigd in Deventer. “Bij Tactory Bikes werken we aan een kwaliteitsproduct”, vertelt Adri Hulshoff van Tactory. “Logisch, we willen de beste fiets ter wereld bouwen. Maar we werken nog meer aan kwaliteit van leven en dat is, wat ons betreft, minstens zo logisch. Ons doel is het creëren van kansen. Voor mensen met een ‘verleden’ die bij ons hun ritme terug kunnen vinden en zo weer voorzichtig vooruit kunnen kijken.”

WR Bikes is vorige week dinsdag gestart met de verkoop van fietsen van Tactory Bikes. Hulshoff: “We willen onze fietsen door heel Nederland verkopen. Daar zoeken we dealers bij die eveneens kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Petra en Wim Rechterschot van WR Bikes steken voor ons hun nek uit door als eerste fietswinkel van Nederland met ons in zee te gaan en dat waarderen we zeer. Het geeft ook blijk van hun maatschappelijke betrokkenheid!”

WR Bikes is te vinden aan de Heetenerdijk 18 in Nieuw Heeten. Voor meer informatie kun je bellen naar tel: 06 53620124 of een mailtje sturen naar info@wrbikes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.