sportinstuif bij tennispark ramele in raalte

Clubtrainers André Mekers en Lisette Smeenk gaven les aan deze jongelui, die in twee groepen verdeeld waren. De eerste groep begon om 13.00 uur met een warming-up, waarna ze hun tenniscapaciteiten mochten laten zien. De tweede groep kreeg de gelegenheid om van 13.45 tot 14.30 uur een balletje te slaan. Rita, de voorzitter van jeugdcommissie, laat weten dat de tennisvereniging rekening heeft gehouden met de kinderen door de lengte van het veld korter te maken en zachtere tennisballen te gebruiken. Daarnaast werden er kleinere rackets gebruikt.

Tennisvereniging Ramele traint via Tenniskids, wat een manier is van trainen en doorstromen naar een hoger niveau. De trainer maakt per deelnemer aantekeningen op een speciale kaart. Op die kaart staan onder andere de onderdelen die de tennisser beheerst of waar nog verder aan gewerkt kan worden. Voor de tennisvereniging was de instuif een geweldige middag voor ouders, trainers, jeugdcommissie en vooral voor de kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.