spetterende vliegshow tijdens elshoffeest

De Dutch Thunder Yaks laten ‘aerobatics’ zien. Gedurende de middag zal het ene vliegtuig het andere opvolgen en er zullen demonstraties van diverse luchtsporten zijn. Voor degenen die even geen zin hebben om naar de lucht te kijken, is er het informatieplein aangelegd. Op het informatieplein is allerlei informatie te vinden over luchtsporten en over vliegen in het algemeen. Een leuke manier om kennis te maken met het fenomeen vliegen, maar deze keer wel vanaf de grond.

Naast de vliegshow is er rondom 16 juli ook nog genoeg te beleven op Elsefly Airport. Op 14, 15 en 17 juli stijgen er diverse luchtvoertuigen op, zoals paramotors, zeilvliegers, kleine vliegtuigjes en zelfs heuse luchtballonnen! De organisatie biedt tevens de mogelijkheid om zelf het luchtruim te verkiezen in een paramotor of luchtballon. Hiervoor kunnen plaatsen gereserveerd worden op de website: staging2.elsefly.nl Op deze website is ook meer informatie te vinden over de Elsefly vliegshow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.