sokkestoppers beginnen tussen de oudjes

uziek van DJ Ronnie en De Zware Jongens.

Op zondag 6 maart nemen vele Heinose carnavallisten deel aan de grote regionale optocht in Raalte, maar om 16.00 uur zijn ze terug voor het Kleintje Carnaval. Dit jaar zal het Kleintje Carnaval voor het eerst tot sluitingstijd (01.00 uur) doorgaan. De Sökkestoppers hebben met Just Us en Henri van Velzen voor deze dag twee bijzondere optredens in huis gehaald. Een dag later staat het Bouwersbal op het programma. De wagenbouwers worden deze dag in de watten gelegd met een bijzondere aanbieding en DJ Ronnie zorgt voor de muzikale ondersteuning. Dinsdag 8 maart is een drukke dag voor Sökkestoppers en Gaägies. In de ochtend is er het bezoek aan de basisscholen in Heino en Lierderholthuis en ’s middags is er het Groot Kindercarnaval. Tijdens deze middag worden ook de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd. Bovendien is er een extraatje voor degene die het mooist of gekst is verkleed. Carnaval 2011 wordt in het Stoppersgat afgesloten met de traditionele Dweilavond. Een waardige afsluiter met DJ Ronnie en de Roof Garden Party Explosion. Meer informatie op staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.