Home / archiefcentraal / smhc wint en pakt koppositie in competitie

smhc wint en pakt koppositie in competitie

De spanning was behoorlijk zichtbaar bij beide partijen, maar door snel en gericht over te spelen, konden de dames van SMHC mooie combinaties maken. Bij balverlies werd er snel omgeschakeld en veel verdedigende druk gezet. Hierdoor lag het meeste balbezit bij Salland. Halverwege de eerste helft kon het eerste doelpunt gemaakt worden. Met deze voorsprong gingen de teams de rust in.

In de tweede helft ging Epe gejaagder spelen. De thuisploeg kreeg de bal niet goed weg, waardoor SMHC eenvoudig weer in balbezit konden komen. Door middel van een lange bal vanachter de middellijn, kon Nicolien Haarman met de bal de cirkel in lopen en de 0-2 scoren. Salland kreeg een enorme energyboost en Epe raakte enorm gefrustreerd. Hier maakte SMHC dankbaar gebruik van.

De eindstand werd bepaald door Marlon door de bal mooi in de hoek van de goal te slaan.

Met een 0-3 overwinning op zak, de koppositie in de competitie in de tas en een serie hongerige lijven werd de overwinning bij de McDonalds gevierd.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.