slipcursus en overnachting onder de hamer

Na twee jaar wachten vindt Jong Wesepe het weer hoog tijd voor een dienstenveiling. De komende editie wordt op 1 april gehouden in Zalencentrum Wesepe. Onder de hamer gaan onder andere een slipcursus van anderhalf uur, een halve dag minikraan inclusief machinist, een overnachting in een treincoupé voor twee personen, een viergangendiner bij Bökkers Mölle, een tap met biervat van 50 liter en een rondvlucht voor 3 personen vanaf Teuge.

De veiling wordt geleid door veilingmeesters Erik Trompert en Geurt Willemsen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Jeugdsoos Wesepe. Na afloop vindt er een slotfeest plaats, met medewerking van DJ Bassjump.

De veiling begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.