Home / archiefcentraal / slipcursus en overnachting onder de hamer

slipcursus en overnachting onder de hamer

Na twee jaar wachten vindt Jong Wesepe het weer hoog tijd voor een dienstenveiling. De komende editie wordt op 1 april gehouden in Zalencentrum Wesepe. Onder de hamer gaan onder andere een slipcursus van anderhalf uur, een halve dag minikraan inclusief machinist, een overnachting in een treincoupé voor twee personen, een viergangendiner bij Bökkers Mölle, een tap met biervat van 50 liter en een rondvlucht voor 3 personen vanaf Teuge.

De veiling wordt geleid door veilingmeesters Erik Trompert en Geurt Willemsen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Jeugdsoos Wesepe. Na afloop vindt er een slotfeest plaats, met medewerking van DJ Bassjump.

De veiling begint om 20.00 uur.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.