sharing etenendrinken in restaurant week

Restaurant Sharing eten&drinken in Raalte doet van 14 tot en met 20 maart weer mee aan de Restaurant Week. Deze keer nemen 1750 restaurants in de Benelux deel aan deze actieweek. Daarmee is de Restaurant Week het grootste horecaevenement ter wereld. Ook augustus vorig jaar deed Sharing mee. Het restaurant scoorde toen een 8,4.

Een resultaat waarop een nieuw restaurant als Sharing eten&drinken met recht trots op mag zijn. Het restaurant van Erwin van Beek en Tanja van Ruitenbeek bestaat immers nog niet eens een jaar. De Restaurant Week is een idee van de online restaurantgids DiningCity.com. Het bedrijf werd in 1998 opgericht en is actief over de hele wereld. Op de website kunnen bezoekers restaurants selecteren op prijs, soort keuken, locatie en sfeer. Aan de hand van foto’s, menu’s, virtuele tours en video’s worden de restaurants vervolgens gepresenteerd. Daarnaast kun je op de site reserveren.

Van 14 tot en met 20 maart kun je bij Sharing eten&drinken voor slechts 27,50 euro een verrassingsmenu bestellen, exclusief drinken. “Aan ons de taak om onze gasten op een verrassende manier in de watten te leggen”, zegt Tanja. “De restaurants zijn ingedeeld in vier categorieën. Je hebt sterrenzaken, betere middenklassers, trendy eetgelegenheden en de ruwe diamanten. Wij zitten in de laatste categorie. En het is aan ons om opnieuw te laten zien dat wij hier thuis horen.”

Sharing eten&drinken is te vinden aan de Varkensmarkt 4 in Raalte. Wil je reserveren, dan kun je dat via staging2.restaurantweek.nl of staging2.diningcity.com doen.