Home / archiefcentraal / serco racingteam klaar voor seizoensstart

serco racingteam klaar voor seizoensstart

Het Serco Racingteam heeft de voorbereidingen op het raceseizoen 2011 afgesloten met een tweetal tests in Spanje. Met ondersteuning van Ten Kate Racing Products werd eerst de baan van Motorland Aragon aangedaan om daarna direct door te reizen naar het circuit van Valencia.

Met de nodige data op zak van de twee vorige trainingen van dit jaar op Aragon kon er op dag 1 op een droge baan prima gewerkt worden om de ideale set-up van de Ten Kate Honda te perfectioneren. Daarna was het de regen die spelbreker werd en na twee natte sessies op dag 2 werd de nieuwe racetrailer ingepakt om deel te nemen aan de Dunlop test op Valencia.

De voorspelde regen in Valencia op het Ricardo Tormo circuit bleek inderdaad te kloppen. Danny de Boer heeft op een natte gladde baan weliswaar een aantal ronden kunnen rijden, maar volgens de regerend kampioen uit de Dutch Superbike was van een serieuze test geen enkel moment sprake.

Danny: “Natuurlijk had ik gehoopt om de afgelopen week meer Spaanse meters te kunnen maken, maar toch is het gevoel nu al goed. De Ten Kate Honda staat er samen met de Dunlop banden gewoon super goed bij, ik heb dan ook alle vertrouwen in de seizoensaftrap op 3 april op Assen. Het zal ongetwijfeld spannend worden want ik schat in dat er onder 54 deelnemers toch een stuk of acht kanshebbers zijn voor het podium!”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.