Home / archiefcentraal / scooter op klaarlichte dag gestolen

scooter op klaarlichte dag gestolen

Degene die de gouden tip heeft, krijgt 200 euro van de eigenaar van de scooter die maandag op klaarlichte dag van station Raalte werd gestolen. De scooter werd tussen 10.00 uur en 17.00 uur ontvreemd. De tweewieler stond op slot, met een stevige ketting door het achterwiel. Ook lag de helm aan de ketting.

De scooter, een Yamaha Aerox (kenteken FJ3-78S), is van bouwjaar 2007. Van de diefstal is aangifte bij de politie gedaan. Ook is de familie zelf een zoekactie gestart. Flyers door de brievenbussen van huizen in de buurt, posters op het station en in bushokjes en ook op de Landstede hangt een oproep.

Mensen die meer informatie hebben, kunnen bellen met de rechtmatige eigenaar van de scooter: 0572-356528.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.