schoapie wint wedstrijd van de week

Schoapie heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met vier anderen voorspelde hij de uitslag van de wedstrijd tussen Wijhe ’92 en Schalkhaar goed. Zowel Herbert, Betsy, Chris, Schoapie en Hennie voorzagen de 2-0 overwinning van de Wijhenaren op Schalkhaar. Bij loting door onze lieftallige (blonde) assistente, kwam het schaap als winnaar uit de bus.

Schoapie ontpopt zich trouwens als een heuse voetbalkenner. Ook vorige week voorspelde hij de uitslag van de Wedstrijd van de Week goed. Toen won hij overigens niet bij de loting. Nu wel dus. Maar goed, genoeg over de Sallandse Johan Derksen in spé. Nu de gevolgen van de uitslag.

Wijhe is door de overwinning geklommen op de ranglijst van de Tweede Klasse J. Het team bezet nu de zesde plaats op de ranglijst. En de geur van de vijfde plek moet te ruiken zijn, want het verschil met de Zweef is slechts 1 punt, terwijl Wijhe ook één wedstrijd minder gespeeld heeft.

De Zweef morste zondag dure punten. De ploeg speelde gelijk tegen de nummer voorlaatst, Koninklijke UD. Het werd 4-4.

Woensdag om 12.00 uur presenteren wij weer een kakelverse, gloednieuwe wedstrijd van de week. Enne.. Schoapie, als je die weer goed voorspelt, dan moet je trakteren. Ons, hier, op de redactie. Broodjes kroket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.