samenwerking tussen olster tennisvereningen

De nog jonge binnensport Dynamictennis wordt beoefend in sporthal ‘De Hooiberg’ te Olst en wil zich graag verder ontwikkelen. In Olst zijn er inmiddels al enkele jaren een constant aantal beoefenaars van deze sport. De sport wordt op een kleiner veld gespeeld dan tennis, kent een lagere balsnelheid en wordt gespeeld met aangepaste materialen.

De sport is gemakkelijk aan te leren en is weinig blessuregevoelig. Op enkele plaatsen spelen tennissers in de wintermaanden Dynamictennis als de buitenbanen niet bespeelbaar zijn. Ook trekt de sport mensen die op latere leeftijd een minder belastende sport willen beoefenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.