Home / archiefcentraal / samenwerking tussen olster tennisvereningen

samenwerking tussen olster tennisvereningen

De nog jonge binnensport Dynamictennis wordt beoefend in sporthal ‘De Hooiberg’ te Olst en wil zich graag verder ontwikkelen. In Olst zijn er inmiddels al enkele jaren een constant aantal beoefenaars van deze sport. De sport wordt op een kleiner veld gespeeld dan tennis, kent een lagere balsnelheid en wordt gespeeld met aangepaste materialen.

De sport is gemakkelijk aan te leren en is weinig blessuregevoelig. Op enkele plaatsen spelen tennissers in de wintermaanden Dynamictennis als de buitenbanen niet bespeelbaar zijn. Ook trekt de sport mensen die op latere leeftijd een minder belastende sport willen beoefenen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.