Home / archiefcentraal / sallandse modelverkiezing zwols onderonsje

sallandse modelverkiezing zwols onderonsje

De terrasjes rond de catwalk stroomden lekker vol en wie minder aandacht voor mode had, kon zich vergapen aan het vrouwelijk schoon dat over de catwalk paradeerde. Onder het genot van een natje baanden de lentekriebels zich snel een weg door Raalte centrum.

Naast de verkiezing voor het model, was er voor de Raalter winkeliers gelegenheid om de nieuwe modecollecties te tonen. De getoonde voorjaars- en zomercollecties werden tijdens het Raalter modeweekend onder een heerlijk voorjaarszonnetje getoond. En wie gelijk tot aanschaf van nieuwe kledij over wilde gaan, kon dat ook direct doen tijdens de koopzondag.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.