sallandse modelverkiezing zwols onderonsje

De terrasjes rond de catwalk stroomden lekker vol en wie minder aandacht voor mode had, kon zich vergapen aan het vrouwelijk schoon dat over de catwalk paradeerde. Onder het genot van een natje baanden de lentekriebels zich snel een weg door Raalte centrum.

Naast de verkiezing voor het model, was er voor de Raalter winkeliers gelegenheid om de nieuwe modecollecties te tonen. De getoonde voorjaars- en zomercollecties werden tijdens het Raalter modeweekend onder een heerlijk voorjaarszonnetje getoond. En wie gelijk tot aanschaf van nieuwe kledij over wilde gaan, kon dat ook direct doen tijdens de koopzondag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.