salland populair bij fietsers en wandelaars

De regio Salland is geliefd bij fiets- en wandelliefhebbers. Dat bleek tijdens de druk bezochte stand van het Sallands Bureau voor Toerisme bij de tweedaagse Fiets- en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. Het Sallands bureau voor Toerisme is zeer tevreden over deelname aan deze beurs.

Afgelopen weekend kwamen 22.000 bezoekers op de grootste beurs in Nederland voor wandelaars en fietsers af. Het ruime en gevarieerde fiets- en wandelaanbod in Salland gaf aanleiding voor enthousiaste reacties. Het nieuwe Salland Magazine 2011, met daarin opgenomen fietsroutes, vond gretig aftrek.

Veel bezoekers schreven zich in voor de Nieuwsbrief uit Salland, waarmee ze kans maakten op een gratis weekendje weg in één van de nieuwe luxe Safaritenten in Luttenberg. Dit weekendje Glamping, glamorous camping) werd aangeboden door Vakantiepark de Luttenberg.

Er was veel belangstelling voor fiets- en wandelarrangementen. Mensen die in de buurt van Salland wonen en een dagje willen fietsen konden op maat bediend worden. Zo werd de nieuwe Smaakfietsroute Holten-Lettele-Bathmen, als speciale actie uitgedeeld aan de geïnteresseerde bezoeker.

Een speciale categorie liefhebbers voor de Sallandse Fietsvierdaagse en de Sallandse Wandelvierdaagse werden op hun wenken bediend met uitgebreide informatie over beide evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.