ruiters strijden om prijzen bij mansconcours

Manege Bartels in Mariënheem hield afgelopen zondag het Mansconcours waar de rijders konden strijden om mooie prijzen. De organisatie was dit jaar in handen van Laura Wieferink, Lonneke Hoekerswever en Daniëlle van der Kolk. Tijdens het mansconcours wordt zowel de dressuurproef gereden als een springparcours. De proeven zijn ingedeeld op leeftijd zodat iedereen een goede kans maakt. Mans Bartels was zelf aanwezig om de prijzen aan de ruiters en amazones te overhandigen.

Yvette van Eekeren ging in haar leeftijdscategorie zowel met de dressuurprijs als met de prijs voor het springen er van door. Jerusha Wolff (10) deed met Surprise mee aan dit parcours om de zeventig centimeter springen, ze werd derde. Manon van de Belt werd tweede en Iris Put pakte de eerste prijs. Daarnaast is zij, samen met Sunny, dagwinnaar geworden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.