roodkapje en koes koes in capellenborg

Het Capellenborg Theater in Wijhe presenteert de komende dagen twee voorstellingen. Het Zwols Symfonie Orkest brengt op zondag 27 maart samen met het damestrio Trut Vocaal een creatieve muzikale bewerking van het bekende sprookje ‘Roodkapje’. Vrijdag 1 april is de vrouwencabaretgroep ‘Twee Recht Twee Averecht’ te gast in Wijhese theater. De dames brengen hun nieuwe voorstelling ‘Koes Koes’ op het podium.

De versie van Roodkapje die het Zwolse Sympfonie Orkest en damestrio Trut in Wijhe zullen laten zien en horen is gebaseerd op een bewerking van Roald Dahl. Deze moderne vertaling van het traditionele sprookje is door de Engelse componist Paul Patterson vertaald naar een speels, maar ook spannend muziekstuk. Voorafgaand aan het concert is een muzikale speurtocht door het gebouw uitgezet. Op de route ontmoeten de bezoekers de muzikanten en hun instrumenten. De voorstelling is bedoeld voor het hele gezin. Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop en 7 euro aan de kassa.

Twee Recht Twee Averecht houdt de bezoekers met zang en toneel een spiegel van de hedendaagse samenleving voor. Geen voorstelling van de dames is hetzelfde, omdat actuele en/of plaatselijk gebeurtenissen ook een rol spelen tijdens hun voorstellingen. Tijdens ‘Koes Koes’ praten ze op het ene moment over koetjes en kalfjes, op het andere moment over de serieuze zaken des levens. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 11 euro aan de kassa.

Kaarten voor de beide voorstellingen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin in Wijhe en het Holstohus en Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst.

Voor meer informatie zie staging2.capellenborgtheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.