rommelmarkt in manege de hoogeweg

Op zondag 3 april wordt in Manege de Hoogeweg te Raalte weer een rommelmarkt gehouden. Voor deze markt hebben zich al ruim 80 deelnemers gemeld, maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de organisatie.

De organisatie richt de hallen zoals gebruikelijk in tot een marktplaats waar het voor verkopers en publiek prettig is om te handelen en te winkelen. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. In de hal en in het restaurant kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. In het restaurant brandt bovendien de kachel, de hallen zelf zijn niet verwarmd.

De afgelopen jaren hebben de markten steeds meer dan duizend bezoekers getrokken. De gezelligheid en de goede handel zorgen ervoor dat de meeste handelaren en bezoekers graag terugkomen. De hierop volgende rommelmarkt staat gepland voor medio november. Standhouders kunnen zich ook daarvoor al opgeven.

Een grondplaats van 4 bij 2,5 meter op de rommelmarkt kost 15 euro. Met kraam kost een plaats 20 euro extra. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Entree vanaf 12 jaar bedraagt 1 euro. Parkeren is gratis. Belangstellenden voor een plaats kunnen zich melden bij Mannie Temmink: tel: 0572-354548 of Ria Soesman 06-81273103.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.