romeo heeft naast baasje nu ook bemiddelaar

Dit gedrag wordt door de RDE als onverantwoord bestempeld.

Niks van waar, zegt de familie. De hond werd uitgelaten door de dochters onder begeleiding van een goede kennis. Desalniettemin eist de stichting Romeo terug. Hierin wil de familie niet meegaan, Romeo moet in Wijhe blijven volgens hen. De RDE dreigde met een kort geding, om zo de hond terug te krijgen, maar de Wijhese familie wil hier niet zomaar aan toegeven. Nu proberen de twee partijen eerst via een bemiddelaar tot een oplossing te komen.

De bemiddelaar is een vrijwilliger bij de RDE en bij de dierenbescherming. Zaterdag zocht de bemiddelaar voor het eerst contact met de Wijhese familie. Uit het eerste contact tussen de familie en de bemiddelaar blijkt al dat er verschillen zijn tussen de verklaringen en inzichten van de familie en de RDE. De Wijhese familie heeft inmiddels ook advies ingewonnen bij een jurist.

Wordt vervolgd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.