rijke rotary deelt subsidie uit aan armsten

Lokaal Alternatief en PvdA proberen zich keurig uit te drukken, maar hun twijfel over de structuur van het jeugdsportfonds komt er op neer dat de rijke lui van de Rotary gaan beslissen over financiële ondersteuning van de armste jongeren uit Raalte als die willen gaan sporten. Is dat wel zo’n verstandige keus?

PvdA en LA zijn vóór een jeugdsportfonds. Want sporten is gezond, maar niet voor iedereen betaalbaar. Ze willen daarom een debat in de raad hoe dat fonds te beheren. ‘Doen we mooi niet’, zeggen B&W, ‘want we mogen hier zelf over beslissen. Als jullie achteraf vinden dat we het niet goed deden, trek dan maar aan de bel’. En dan in ambtelijke taal gezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.