restaurant de heuvel in raalte verkocht

Jan en Lies Herbrink hebben restaurant De Heuvel aan de Nieuwe Deventerweg in Raalte verkocht. Daarmee komt een einde aan een tijdperk. De Heuvel was het laatste wegrestaurant van Raalte. Het pand houdt een horecabestemming.

Wat de nieuwe eigenaar precies gaat doen, is nog onbekend. In elk geval is het restaurant in verband met een stevige opknapbeurt tot nader order gesloten . “We hebben 29 jaar met heel veel plezier in ons bedrijf gewerkt, maar nu vinden we het tijd om van onze oude dag te gaan genieten”, vertelt Jan.

Het afscheid van Jan en Lies is geruisloos. Een groot feest hebben ze niet gegeven. “Maar dat hebben we ook niet gedaan toen we in ’82 De Heuvel overnamen van de familie Reimert. Dat past gewoon niet bij ons. We willen wel al onze klanten, relaties en oud-medewerkers bedanken voor het vertrouwen en ook het plezier dat we hier samen hebben gehad.”

Volgende week staat In de weekkrant van Salland Centraal een uitgebreid interview met Jan Herbrink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.