repetities ijsselproms in volle gang

De dansgroepen krijgen ondersteuning van Benno Hubner, hij gaat zich focussen op kostuums, decor, visagie en licht. Daarnaast heeft Benno tot taak een zodanig visueel plaatje neer te zetten, dat er samenhang ontstaat tussen de diverse dansgroepen, de solisten, koren en orkest. Benno vindt dat de IJsselproms een groots muzikaal en gezamenlijk feest moet worden voor en door de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe.

Aan IJsselproms doen een vijftal dansgroepen mee, waarbij OSV’95 uit Olst de hofleverancier is met drie selectie dansgroepen. Verder nemen Dansgroep dancing Colours en BNO productions/De Danswerkplaats deel aan dit evenement. Kaarten kosten 15 euro. Op staging2.ijsselproms.nl vind je meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.